Tevékenység: Generál tervezés, statikus tervezés, beruházás bonyolítás, műszaki ellenőrzés.

Referenciáink: Széleskörűek, a középületek, lakóépületektől kezdve a mezőgazdasági csarnokokig, ipari létesítményekig, mint például Nestlé, Müller vagy BPW generál tervezése vagy csak statikai tervezés külsős építész irodákkal, tervezőkkel közreműködve.

Gondolkodás: Cégünk komplex gondolkodását az "elképzeléstől a megvalósulásig" szlogennel jellemezhetjük, vagyis a kezdeti, építtető által felvázolt elképzeléstől, a kivitelezés helyszíni nyomon követésével, kiviteli csomópontok készítésével vagyunk jelen az építés teljes fázisa alatt. Ezzel az építtető, s beruházó érdekeit, elképzeléseit igyekszünk maradéktalanul teljesíteni.

Elkötelezettség: A tervezésnél alapvető szempontnak tekintjük a gazdaságosságot, a szép szerkezetek, épületek, építmények megalkotását a lehető legegyszerűbb, és leggazdaságosabb módon úgy, hogy az messzemenőkig feleljen meg a kor esztétikai és funkcionális elvárásainak.

Arculat: Az Eurostatik R Kft. elődjeként működő vállalkozás 1996-ban indult útjára. A kezdetben egyszemélyes magánvállalkozás 1999-től folyamatosan bővült, 2002-ben Kft-ként folytatta tovább tevékenységét s jelenleg már 10 fővel állunk a megrendelők szolgálatára. Fő tevékenységünk a szerkezettervezés, de emellett jelentős építészeti alkotások is fémjelzik cégünket. Az épülettervezési munkáink során a generáltervezési feladatokat is ellátjuk jól bevált szakági tervezőinkkel.

Jól képzett, egyéni elképzeléseket figyelembe vevő szakembereink örömmel állnak rendelkezésére.

Copyright 2009 Eurostatik R Kft. | Cégismertető :: Elérhetőség :: deutsch :: english